Mesaj de la Sfânta Fecioară pentru prima sâmbătă din decembrie 2007,

pentru Sfânta Sărbătoare a Reconcilierii Noastre!

 

Rugăciunea scurtă a celor care se împacă: „Sfântă Fecioară, învaţă-mă să vreau să-mi cer iertare şi să iert, ca astfel rănile sufletului meu să se vindece!”

 

„Dragii mei copilaşi!

Trebuie să ştiţi că voi cu toţii sunteţii copiii Mei iubiţi!

Vă spun că la evenimente speciale, cum este şi ziua de astăzi – din Voia Sfintei Treimi – vreau şi Eu să vă vorbesc. Indiferent că simţiţi sau nu, acum sunt cu voi în mod extraordinar!

De mult timp îi cresc în ascuns pe ai Mei. A venit timpul să vă adun şi să vă pregătesc pentru revărsarea Spiritului Sfânt şi pentru întoarcerea Fiului Meu. Apar în mai multe locuri în lume şi las mesaje concrete ca întoarcerea Noastră pe Pământ să nu vă surprindă.

Trebuie să ştiţi că unde este prezent Fiul Meu sunt şi Eu! Mijlocesc în fiecare zi pentru voi, pentru problemele voastre, la Sfânta Treime. Tatăl Ceresc permite încercări mai mari – dar înmulţeşte şi harurile –ca astfel rezistenţa voastră să crească!

Vă spun cu bucurie că prima voastră întâlnire de reconciliere (din Ungaria) a fost pe placul tuturor Celor din Cer. Şi aici, în Ţara voastră, vă cer să consideraţi foarte importantă şi să luaţi foarte în serios reconcilierea între naţiuni. După ce vă reconciliaţi, veţi vedea că vor fi capabili să accepte marele har pe care Tatăl Ceresc îl trimite pe Pământ numai cei care-şi cer iertare şi se iartă reciproc.

Vă spun anticipat că toţi cei care nu vor să se împace unii cu alţii, în curând vor întâlni Dreptatea lui Dumnezeu în locul Îndurării Sale!

Acest Pământ pe care trăiţi acum merge spre distrugere, din cauza păcatelor omenirii pe care zi de zi le comite din nou! Aveţi nevoie de multe jertfe de ispăşire, de rugăciune, post, suferinţă oferită, reconciliere,… ca omenirea să se salveze de furia Dreaptă a lui Dumnezeu.

Dragi copii ispăşitori! Sarcina voastră este să daţi omenirii întregi un bun exemplu prin reconcilierea voastră smerită, arătându-le ce şi cum să facă pentru a evita ’ marele necaz’, care i-ar aştepta.

Vă atrag atenţia că reconcilierea cu Dumnezeu şi cu semenii este unica şi ultima şansă pentru supravieţuirea naţiunilor! Prin cererea iertării şi prin iertare Ţara aceasta va deveni ’ grădina Mea cu flori’, în care copiii Mei ispăşitori vor fi florile cele mai frumoase!

Vă rog, iertaţi-vă din toată inima unii pe alţii ca şi Dumnezeu să vă poată ierta!!!

Vă dau binecuvântarea Mea de Mamă!!!”