2008 – ANUL RECONCILIERII –ÁPRILIE

„Vă rugăm, în numele lui Cristos, împăcaţi-vă cu Dumnezeu şi unii cu alţii!”

A 12 -a întâlnire de rugăciune în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură să medităm scrisoarea sfântului apostol Paul către Romani.

Motto-ul lunii: „Când s-a înmulţit păcatul, a prisosit harul …!” (Romani 5, 20)

Intenţia comună de rugăciune: mulţumim lui Cristos Înviat că ne-a iertat păcatele, ne-a vindecat rănile trupeşti şi sufleteşti şi ne-a eliberat de viciile noastre.

Sarcina noastră concretă va fi: vom merge la cimitir şi acolo, la mormintele celor dragi nouă, ne vom ruga Crezul, conştientizând în mod special fraza „ …cred în învierea morţilor !!!”

 

Mesajul Spiritului Sfânt din aprilie 2008

 

„Dragii mei! Vă aduc la cunoştinţă că s-a scurtat timpul până la ’Marele Avertisment’! Acest mare eveniment, la care vă puteţi aştepta în curând, va trezi conştiinţa adormită a oamenilor. După  ’Marele Avertisment’, pe cer va apărea Crucea de Lumină şi în Euharistie Faţa lui Dumnezeu! Toate acestea vor rămâne cu voi până când Isus va reveni pe Pământ.

Vă mai aduc la cunoştinţă că cei care rămân în păcat şi părtaşii la păcat se pot aştepta la boli grave până la convertirea lor.

Cei drepţi să nu se teamă de nimeni şi de nimic, pentru că vor avea parte de mare bucurie!

Vă binecuvântez cu spiritualitatea pocăinţei!”

 

Scrisoarea Mamei Eva

 

„Bine aţi venit din nou pe muntele Sfintei Treimi!

Din câte aţi văzut, în ultimul timp nu am putut participa fizic la programele de rugăciuni de ispăşire pentru că picioarele mele au devenit atât de slabe încât abia puteam sta pe ele. Pentru mine a fost foarte greu că nu am putut fi cu voi şi trupeşte, dar am ispăşit în suflet împreună cu voi. Încerc să accept cu seninătate toate suferinţele şi să le ofer pentru convertirea păcătoşilor, în special a calomniatorilor.

În prezent întreaga omenire se află într-un mare întuneric sufletesc din cauza multelor păcate şi a părtăşiei la păcat. L-am rugat pe părintele János să vă explice ce înseamnă părtăşia la păcat.

În ultimul timp mulţi nu cred în mesaje pentru că acestea nu se împlinesc imediat.

Vă rog rugaţi-vă pentru apariţia volumului III al cărţii mele, care împreună cu mesajele de până acum va fi unul din manualele ispăşitorilor.

Dacă oricine dintre voi poate oferi ceva pentru continuarea construcţiilor (bani, materiale,…) acceptăm cu iubire.

Cer binecuvântarea bogată a bunului Dumnezeu pentru voi!!!”

Tema de casă pentru luna aprilie:

„CRISTOASE ÎNVIAT AJUTĂ-NE SĂ NE ATENŢIONĂM CU TACT UNII PE ALŢII ASUPRA PĂCATELOR, CA ASTFEL SĂ NE CONVERTIM ŞI SĂ TRĂIM VEŞNIC!

 

Privire în viitor – luna mai:

Intenţia comună de rugăciune: ne vom ruga ca să creştem în viaţa spirituală prin aprecierea reciprocă în cadrul comunităţii noastre de ispăşire şi între comunităţi!!!

Sarcina noastră concretă va fi: vrem să trăim aşa încât datorită iubirii noastre reciproce Isus să se simtă bine permanent în coumunitatea noastră!

 

(Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  Évei B. M.)

Mesajele din Nuşfalău în limba română le găsiţi pe internet la: www.muntelesfinteitreimi.ro

e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,  inf. 0040-260-670508, 0040-768-712723