2009 – ANUL CUNOAŞTERII LOCURILOR DE PELERINAJ – AUGUST

”Să trăiţi timpul sfânt al pelerinajului vostru pământesc în iubirea lui Dumnezeu şi a aproapelui!”

A 59-a întâlnire lunară de rugăciune în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură să medităm evangheliile de duminică! (I. 6,24-69; Lc. 1,39-56; Mc.7,1-23).

Motto-ul lunii: „Voi sunteţi lumina lumii!” (M. 5,14)

Intenţia comună de rugăciune: ne vom ruga Spiritului Sfânt pentru dispariţia întunericului sufletesc şi pentru creşterea luminii sufleteşti în lume!

Sarcina noastră concretă va fi: în cursul lunii putem face un pelerinaj într-un loc sfânt ales de Dumnezeu.

Învăţătură de la Spiritul Sfânt în august 2009

            „Dragii mei! Cum destul de mulţi dintre voi nu cunoaşteţi apariţiile şi mesajele Mariei de la Seuca, acum vă vom prezenta un rezumat al acestora.

Ce a spus Maria Rozaliei şi prin  ea pelerinilor şi omenirii întregi la Seuca?Eu, Mama voastră, vă iubesc pe toţi! Să nu vă temeţi în situaţiile grele ale vieţii voastre pentru că Eu sunt cu voi şi vă acopăr cu mantia Mea protectoare. Niciodată să nu fiţi trişti, căci cu fiecare zi vă apropiaţi de triumful Inimii Mele Neprihănite!

Ce a cerut Maria la Seuca vizionarei şi prin ea vouă şi tuturor creştinilor?

Dacă în întreaga voastră viaţă vă străduiţi să Mă bucuraţi şi Eu vă voi bucura în mod extraordinar.

Vă rog – în interesul salvării voastre – oferiţi-vă pe voi înşivă şi pe cei dragi vouă Inimii Preasfinte a lui Isus şi Inimii Mele Neprihănite. Când vă întâlniţi să aveţi curajul să salutaţi spunând: Lăudat fie Isus Cristos! În veci. Ámin!

Vă spun cu tristeţe că am găsit în lume multe biserici goale. Acum vă rog să umpleţi bisericile, să nu-L lăsaţi singur pe Fiul Meu în tabernacol. La Sfânta Liturghie să primiţi cât mai des Sfântul Trup şi Sânge al lui Isus, pentru că numai El vă poate ajuta în greutăţile, suferinţele şi bolile voastre. Să vă rugaţi Calea Crucii nu doar în postul mare, ci şi altă dată, mai ales vinerea. Să faceţi novenă înaintea fiecărui eveniment important. În fiecare zi să citiţi un fragment din Sfânta Scriptură, meditaţi asupra acestuia cel puţin un sfert de oră şi încercaţi în ziua aceea să trăiţi conform acestuia.

Trebuie să ştiţi că în ultimele timpuri Satan umblă prin lume ca un leu care răcneşte, ca să obţină pentru sine cât mai multe suflete. Aveţi puterea să-l învingeţi pe Satan prin pocăinţă, rugăciunea rozarului, post, iubire vie,...! Nu permiteţi ca Satan să vă ademenească cu lucruri lumeşti, trecătoare, să vă îndepărteze de Dumnezeu. Să nu vă mire dacă Satan vă atacă! Duşmanul atacă numai cetatea care nu este cucerită. Aveţi încredere că luptăm împreună împotriva celui Rău şi sigur vom învinge!

Să fiţi întotdeauna cu sufletul pregătit, pentru că timpul de har se va termina curând şi Marele Avertisment se apropie.

Să vă faceţi timp să mergeţi în locurile de pelerinaj, pentru că acolo puteţi primi haruri extraordinare.

Să fiţi purtătorii iubirii în această lume plină de ură! Trebuie să ştiţi că Cerul este plin de iubire! Voi aţi fost creaţi din iubire şi pentru iubire. Pot ajunge în Împărăţia Iubirii numai acei copii ai Mei care acceptă şi pun în practică iubirea.

Rugaţi-vă în fiecare zi pentru intenţiile Mele, pentru Sfântul Părinte şi ca preoţii să devină sfinţi. În fiecare zi să cereţi ajutorul Sfintei Treimi, al îngerilor şi sfinţilor, căci numai aşa vă pot ajuta. Rugaţi-vă singuri, în familiile voastre şi în comunităţile voastre. Astfel inimile voastre se închid în faţa celui Rău şi se deschid deplin in faţa lui Dumnezeu. În fiecare zi la ora cinci după-amiază rugaţi-vă împreună cu Mine cinci minute pentru convertirea păcătoşilor. Vă cer ca fiecare loc sfânt ales de Mine să devină un centru de rugăciune. Să luaţi în serios fondarea comunităţii de ispăşire, unde puteţi să vă rugaţi împreună săptămânal şi vă puteţi mărturisi credinţa.

Acceptaţi şi oferiţi suferinţele voastre trupeşti şi sufleteşti lui Dumnezeu, căci astfel ajutaţi multe suflete pe calea mântuirii. Când sub orice formă suferiţi, gândiţi-vă că Noi în mod mistic suferim împreună cu voi.

Vă spun cu tristeţe că, din păcate, doar puţine suflete ascultă şi pun în practică mesajele Mele. Dar, cu bucurie vă spun că acei copii ai Mei care ascultă şi pun în practică cererile Mele care slujesc fericirii lor, nu se vor pierde în timpurile grele şi vor avea parte de daruri Cereşti extraordinare.

Vă binecuvântăm cu spiritualitatea strădaniei spre sfinţenie!!!”

                                               (Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  pr.Ioan Cs. şi a Évei B. M.)

Mesajele din Nuşfalău în limba română le găsiţi pe internet la: www.muntelesfinteitreimi.ro

e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,  inf. 0040-260-670508, 0040-768-712723

 

Tema de casă pentru luna august:

ÎN ACEASTĂ GENERAŢIE REA ŞI STRICATĂ, SĂ STRĂLUCIŢI PRIN EXEMPLUL VOSTRU BUN CA STELELE ÎN UNIVERS!

Privire în viitor – luna septembrie 2009:

Intenţia comună de rugăciune va fi: la a cincea aniversare dăm recunoştinţă: pentru muntele Sfintei Treimi, pentru comunităţile de ispăşire şi pentru conducătorii spirituali!

Sarcina noastră concretă va fi: ne cerem iertare de la Sfânta Treime pentru toate păcatele, greşelile, omisiunile, pe care le-am făcut pe calea noastră de ispăşire!!!

N.B. În septembrie vom vorbi pe scurt despre muntele Sfintei Treimi şi despre comunitatea nostră de ispăşire!

 

SEUCA „APARIŢIILE ŞI MESAJELE REGINEI LUMINII TIMP DE 10 ANI (1995-2005)

Seuca – o localitate aflată în centrul Transilvaniei, între Târnăveni şi Găneşti, pe malul râului Târnava Mică. Satul are 1200 de locuitori şi patru biserici, cu patru preoţi (păstori) care slujesc în localitate. Cele patru confesiuni trăiesc de secole în pace una cu alta. Părerile satului legat de „posibilele apariţii ale Sfintei Fecioare” sunt împărţite. Marian Rodica, vizionara, s-a născut pe 14 noiembrie 1962 în Târnăveni, fiind primul copil al familiei. Avea doi ani când părinţii s-au mutat la Seuca. Rodica a urmat aici şcoala generală în limba maghiară. Tot aici a primit prima împărtăşanie şi mirungerea. A continuat şcoala la Târnăveni în limba română. A terminat şi un curs de dactilografie. După acesta putea să fie funcţionară foarte departe de casă şi părinţii nu au lăsat-o să plece. Când căsătoria legată în 1981 a devenit insuportabilă pentru ea, în 1989 s-a întors în Seuca împreună cu copilul ei numit Francisc. La treizeci de ani în 1992 şi-a pierdut vederea datorită diabetului. A fost de multe ori între viaţă şi moarte, iar medicii au renunţat la ea de mai multe ori. Totuşi a rămas în viaţă pentru că Sfânta Fecioară a ales-o pe ea să-i transmită mesajele la Seuca. Pe 2 mai 1999 a devenit terţiară franciscană. După cum mărturiseşte, înainte de apariţiile Fecioarei Maria viaţa ei spirituală avea lipsuri: „Mergeam la biserică numai de sărbătorile mari, de Crăciun, de Paşti. Nu am trăit cu Sfintele Taine, nu m-am rugat cu regularitate, poruncile Bisericii nu le-am prea ţinut. Mult timp nu m-am putut consola pentru pierderea vederii. Dar de când mi-a apărut Maica Domnului nu mai am nevoie de lumina pământească!” De când Rodica şi-a acceptat misiunea, ea primeşte cu mare iubire, dăruire şi sufletul fericit suferinţa de ispăşire, pe care o oferă Celor din Cer pentru convertirea omenirii! În prezent, datorită bolii rinichilor, merge săptămânal la dializă.

Pe scurt despre apariţiile de la Seuca. În 1995 Marian Rodica era la bunica ei la Târnăveni. Rugăciunile ei de multe ori se întindeau în noapte. În ianuarie 1995 (al treilea an de când era nevăzătoare) a văzut o lumină roşie, care i-a apărut de mai multe ori. Pe 17 iunie seara la ora 11, în timp ce se ruga a auzit o voce, care în timpul conversaţiei a descoperit că era vocea Maicii Sfinte. Pe 8 decembrie 1995 seara la ora 11 i-a apărut într-o lumină cerească  o statuie a Sfintei Fecioare (cca. 75 cm înălţime). În jurul capului Mariei erau 12 stele, iar deasupra acestora o stea mare din care se revărsa o lumină puternică asupra statuii. După aceea Maica Domnului i-a apărut vizionarei de trei ori anual sub forma a unei statui de lumină (până pe 17 iunie 2005).

 În perioada dintre 1995 şi 1998 Rodica a avut doar apariţii particulare despre care nu avea voie să vorbească public. În aceşti trei ani Sfânta Fecioară a învăţat-o şi a pregătit-o pe vizionară pentru împlinirea vocaţiei ei. Pe 4 noiembrie 1998 seara la ora 11 a avut loc prima apariţie publică la Seuca în casa părintească a vizionarei. Pe 21 martie 1999 seara la ora 11 a avut loc a doua apariţie publică tot în casa părintească în prezenţa a cca. 35 de persoane. La această apariţie a fost prezent şi Pr. György István (duhovnicul vizionarei). La rugămintea lor, Sfânta Fecioară a acceptat ca pe viitor să-i apară vizionarei după-amiază la ora 5. În 17 iunie 1999 apariţia a fost în curtea Rozaliei în prezenţa a  200 de persoane.

Cu acordul arhiepiscopului diecezei de Alba Iulia Dr. Jakubinyi György vizionara a rugat-o pe Sfânta Fecioară dacă se poate ca de acum în colo apariţiile să aibă loc în biserica romano- catolică din Seuca. În 4 noiembrie 1999 apariţia a avut loc în biserică în prezenţa a cca. 1500 de pelerini. Apariţiile următoare au avut loc în biserică, iar pe urmă în curtea bisericii. Pentru aceste ocazii s-a construit un altar în aer liber. Durata apariţiilor a fost de 10-15 minute. Ultima apariţie a avut loc pe 17 iunie 2005 în prezenţa a 120 de preoţi şi cca. 25000 de pelerini. Fecioara Maria a spus la Seuca: „Eu, aici, în acest loc, sunt Regina Luminii”.

Între 1999 şi 2000 Maica Domnului a dat cinci secrete: 1.Vor fi catastrofe naturale mari şi mai dese, foamete şi boli nevindecabile. 2.Vor fi incendii, inundaţii, secetă şi cutremure mari. 3. Moartea multor copii sub 7 ani. (Aceste trei secrete se referă la întreaga omenire dacă nu se converteşte) 4. Iubirea din inimile oamenilor se va răci încet. România va fi zguduită de un eveniment mare şi va curge mult sânge nevinovat. 5.Va veni timpul când Biserica va fi judecată. Va veni timpul când preoţii vor rătăci şi vor îmbrăţişa calea care-i duce la pierzanie. Când aparent totul se va dărâma Biserica va Triumfa, pentru că va veni un papă pe nume Petru, care va conduce Biserica pe calea triumfului. (Acest al cincilea secret vizionara l-a putut spune pe 4 aprilie 2008)

Opinia Bisericii. Evenimentele petrecute la Seuca au fost urmărite de părintele arhiepiscop Dr. Jakubinyi György care printr-o scrisoare pastorală a permis preoţilor şi enoriaşilor să meargă acolo în pelerinaj. Până la acceptarea de către Biserică toate apariţiile sunt considerate „apariţii posibile”.

Cardinalul Josef Ratzinger (actualul papă Benedict al XVI-lea) a declarat: „Acolo unde oamenii se adună şi se roagă disciplinat, se spovedesc, se împărtăşesc, participă la Sfânta Liturghie, ascultă predica,... în spatele lucrurilor nu poate fi lucrarea celui Rău. Pomul după roade se cunoaşte!”

Ce este în prezent la Seuca? În data de 17 a fiecărei luni între orele 19 şi 24 se face ispăşire în biserica romano-catolică. În fiecare an pe 17 mai este ispăşirea tinerilor aşa cum a cerut Maica Domnului între orele 10 şi 18. În fiecare an pe 17 iunie se aniversează apariţiile aşa cum a cerut Maica Domnului (Sfânta Liturghie la ora 17).

Alte informaţii la Pr. György István. (email: igyorgy17@yahoo.com, tel 0265/425501, 0740/489556)                                                                                                                                                                                                                                         (Pr. Csilik János)