(2007) 2008 – ANUL RECONCILIERII –

”Vă rugăm, în numele lui Cristos, împăcaţi-vă cu Dumnezeu şi unii cu alţii!”

6 decembrie 2007

A 8-a primă joi în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

 

Din Sfânta Scriptură: să medităm a doua scrisoare a Sfântului apostol Paul către Corinteni.

Motto-ul lunii: Oricine Mă va mărturisi în faţa oamenilor, şi Eu îl voi mărturisi în faţa Tatălui Meu care este în ceruri! (M. 10, 32)

Intenţia comună de rugăciune: preamărim pe Domnul Isus şi ispăşim ca în Ţara noastră şi în special între naţiuni să se nască şi să crească pacea lui Isus!

Sarcina noastră concretă: ca să fie pacea lui Isus în Ţara noastră şi între naţiuni, în novenă (1-9), după aceea luni – miercuri – vineri până la sărbătoarea Crăciunului renunţăm la carne!!!

 

   Învăţătură de la Spiritul Sfânt pentru decembrie 2007

Dragii mei! Acum vă atrag atenţia asupra lucrurilor care vă vor durea cel mai mult când harurile Mele extraordinare se vor revărsa. Când vă veţi vedea filmul vieţii, cu bune şi rele, în lumina lui Dumnezeu, alături de păcatele voastre cel mai mult vă vor durea omisiunile voastre. Faptul că nu aţi făcut ceea ce trebuia să faceţi! Vă recomand ca începând de acum să aveţi curajul să depuneţi mărturie despre Noi, în primul rând prin exemplul bun al vieţii voastre, şi prin cuvintele voastre mărturisitoare. Să nu vă fie ruşine să Ne mărturisiţi în faţa oamenilor! Vă rog, nu urmaţi răul pe care-l face lumea, pentru că în curând va trebui să staţi în faţa lui Isus indiferent că sunteţi vii sau morţi! Atunci nu vă veţi mai putea repara viaţa. Vorbiţi cu curaj despre Noi oamenilor, pentru că de acum această lume modernă trebuie reevanghelizată. Trebuie reamintită evanghelia în sufletele oamenilor, aşa cum face şi Sfânta Fecioară peste tot unde apare. Aşa cum vedeţi şi voi omenirea a decăzut atât de adânc încât nu se mai poate ajuta pe sine. Tatăl Ceresc cu Îndurarea Sa Nemărginită va interveni, pentru că îşi iubeşte aşa de mult creaturile, încât mai dă o şansă ca ele să se căiască pentru păcatele lor şi să se întoarcă în casa părintească. El aşteaptă cu mare iubire să i se întoarcă acolo copiii care se căiesc. Ceea ce numiţi voi marele avertisment nu este încă revărsarea extraordinară a harului Meu. Mai întâi Tatăl Ceresc va trimite pe Pământ un eveniment prin care veţi înţelege de cine aparţineţi şi ce trebuie să faceţi. Acest eveniment va zgudui în aşa măsură conştiinţa voastră încât veţi fi forţaţi să decideţi dacă sunteţi de partea Noastră sau împotriva Noastră. După aceea nu va mai exista cale de mijloc. Nu aşteptaţi mult cu decizia voastră! Acum să decideţi de Cine vreţi să aparţineţi! Acum în timpul de har în care sunteţi, mai puteţi corecta greşelile vieţii voastre! Dacă faceţi acest lucru veţi experimenta ’Era Iubirii’ pe Pământ!

Vă dau binecuvântarea Mea Dumnezeiască!!!”

 

Tema de casă pentru luna decembrie:

„ISUSE AJUTĂ-MĂ SĂ TE MĂRTURISESC ÎN FAŢA OAMENILOR ÎN PRIMUL RÂND CU EXEMPLUL BUN AL VIEŢII MELE!

 

Privire în viitor – luna ianuarie:

Întenţia comună de rugăciune: vom ispăşi ca între oamenii de diferite religii să se nască şi să crească iubirea lui Isus!!!

Sarcina noastră concretă va fi: ne cerem iertare de la fraţii de alte confesiuni în spiritul reconcilierii!!!

Atenţie!!! În luna ianuarie, programele de ispăşire vor avea loc în zilele de 3 – 4 – 5 şi 6. Ora de începere va fi ora 13!!!

 

(Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  Évei B. M.)

Mesajele din Nuşfală în limba română le găsiţi pe internet la: www.muntelesfinteitreimi.ro

 inf. 0040-260-670508

0040-768-712723