2011 – ANUL CUNOAȘTERII ȘI TRĂIRII SĂRBĂTORILOR – IANUARIE

”Fericit este poporul care poate sărbători și poate umbla în lumina Feței Tale Doamne!” (Ps88.16)

A 76-a întâlnire lunară de rugăciune în Nușfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură să medităm evanghlile de duminică! (Mt.1,2,3,4,5;Lc.2;I.1) 

Motto-ul lunii: În noul an s㠄îmbrăcați omul nou”, pe Isus Cristos! (Ef 4,24)

Intenția comună de rugăciune:  să ispășim în primul rând unii pentru alții, ca să devenim adevărați ispășitori!

Sarcina noastră concretă va fi: să fim recunoscători în mod conștient că prin sacramentul botezului am devenit copiii Sfintei Treimi, frați unii altora și moștenitorii Raiului!

 

Mesajul extraordinar al Sfintei Fecioare în ianuarie 2011

„Dragi copii ispășitori! Din încredințarea Sfintei Treimi vă spun dinainte că acest an va fi anul revărsării harurilor extraordinare pentru cei care se căiesc pentru păcatele lor, iar pentru cei împietriți în păcat va fi anul atenționărilor extraordinare.

Ce să faceți ca să se salveze de osânda veșnică cât mai mulți dintre copiii mei?

Vă rog să aduceți cât mai multe jertfe. Să acceptați cu iubire și statornicie jertfele necesitate de: rugăciune, post, Sfânta Liturghie, viața în comunitate, suferință, pelerinaje. De asemenea, vă invit solemn, în numele Sfintei Treimi, ca timp de nouă luni să vină pe muntele Sfintei Treimi cel puțin un reprezentant din comunitatea voastră și să preia harurile extraordinare. Cei care rămân acasă, să se unească în suflet cu comunitatea de ispășire mare și șă ispășească împreună cu aceasta. Puteți merge și în alte locuri de pelerinaj aflate în apropiere în primele zile ale fiecărei luni. În acest an să ispășiți pentru aceia, care din lene, indiferență, necredință... nu aduc jertfe nici măcar pentru  salvarea propriului lor suflet. Ispășiți și pentru aceia, care aduc jertfe plăcute celui Rău, oferindu-i trupul, sufletul, sănătatea, viața, chiar și viața altora. Ispășiți și unii pentru alții, ca să puteți rezista până la capăt pe calea plină de jertfe a ispășirii. Să faceți novena timp de nouă luni cu atâta zel, de parcă aceasta ar fi pentru voi ultima posibilitate de a ajuta omenirea înainte de Marele Avertisment. Acum sunteți în timpul Îndurării, când cu jertfe mărunte puteți salva mulțimea sufletelor. La terminarea Îndurării va urma timpul Dreptății, când fiecare va trebui să plătească în totalitate datoria după păcatele sale. Vă rog să folosiți cât mai bine posibil timpul de har care vă mai stă la dispoziție. Ispășirea voastră jertfelnică va fi recompensată de Sfânta Treime în persoană.

Vă rog ca prin adevărata voastră iubire să deveniți primii creștini ai secolului XXI. În fiecare zi străduiți-vă să vă hrăniți cu hrană spirituală. Citiți cu regularitate și puneți în practică învățătura și mesajul. Să iubiți liniștea  și nu gălăgia, întoarcerea spre interior, căci numai așa vă poate conduce Spiritul Sfânt. Când vă rugați singuri sau în comunitate sufletească, să puneți pe primul loc rugăciunea inimii (rugăciunea liberă). În fiecare zi faceți-vă timp pentru dialog în familie, ca să vă eliberați de poverile grele.

Trebuie să știți că vor rămâne până la capăt în comunitatea voastră sufletească numai cei care se convertesc în fiecare zi, care îi conduc și pe alții spre convertire și ascultă cu smerenie de responsabili. Țineți bine minte, în viața spirituală esențial nu este numărul locurilor de pelerinaj în care ați fost și câte mesaje ați citit, ci cât ați pus în practică din acestea.

Rugați-vă în fiecare zi pentru unitatea persoanelor ierarhice și carizmatice și pentru purificarea lor deplină. Nu vă temeți de comentariile oamenilor. Acceptați Voia lui Dumnezeu chiar și cu prețul vieții. Orice ar da, ar permite sau ar lua Dumnezeu, voi să fiți recunoscători pentru toate. Pentru libertatea voastră sufletească, trebuie să tăiați toate legăturile păcătoase și incorecte prin Sfântul Sânge al lui Isus. În fiecare seară, când vă examinați conștiința, puneți-vă toate greșelile și păcatele cu încredere în Inima Îndurătoare a lui Isus, ca să le ia și să le distrugă.

A fost Voia lui Dumnezeu să construiți Capela Speranței, pe muntele Sfintei Treimi. Pentru vremea bună mulțumesc Sfintei Treimi, iar pentru spiritul de dărnicie vă mulțumesc vouă.

În fiecare zi să fiți pregătiți sufletește pentru că voi și lumea întreagă veți trăi lucruri  atât de bune, dar și atât de dureroase, cum nu au mai fost în istoria omenirii. În fiecare zi, indiferent unde sunteți, în ora Îndurării (între 15 și 16) să cereți mijlocirea copiilor mei care s-au sacrificat pe sine și a copiilor nenăscuți ajunși la țintă. Bucurați-vă că Sfânta Treime i-a ales printre alții pe Mama Éva și pe sfinții mărunți pentru a transmite haruri extraordinare în ultimele timpuri. Copila Mea ajunsă la țintă îi poate ajuta foarte mult și la mormântul ei, pe cei care-i cer cu încredere mijlocirea.

Să afle lumea întreagă că ispășitorii purificați sufletește sunt reprezentanții Mei, Mă întrupează și vor transmite haruri extraordinare spre întreaga omenire, în ultimele timpuri. Toți copiii Mei, care indiferent unde s-ar afla ascultă de Mine, la sfârșitul novenei vor primi de la Mine titlul de „Dr.”, care înseamnă: ești copilul Meu Drag!!! Acest titlu va aduce haruri extraordinare înainte de Marele Avertisment. Dacă veți avansa cât mai mulți cu zel, în ispășire, pentru voi Sfânta Treime îmi poate da harul ca națiunea voastră să se convertească într-o clipă și strămoșii voștri aflați în Purgatoriu să  ajungă în Rai. Să nu uitați că vă aflați pe ultima sută de metri înainte de Marele Avertisment!   

Vă binecuvântez cu spiritul ispășirii jertfelnice!”

 

(Mesajele le primim în Nușfalău, prin intermediul  pr.Janos Cs. și al V.Ilona)

Mesajele din Nușfalău în limba română le găsiți pe internet la: www.muntelesfinteitreimi.ro

e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,  inf. 0040-260-670508, 0040-768-712723

 

 

CE AȘTEAPTĂ CEI DIN CER ÎN MOD CONCRET SĂ FACĂ ADEVĂRAȚII ISPĂȘITORI?

  1. Adevărații ispășitori se conectează sufletește în fiecare dimineață între orele 6 și 7. Spun rugăciuni libere și legate pentru întreaga omenire.

Rugăciune scurtă de dimineață: „Doamne, Te preamăresc, Te binecuvântez și Te ador orice dai, iei sau permiți în viața mea! Doamne îți sunt recunoscător pentru că m-am putut trezi din nou! Te rog să binecuvântezi cele 24 de ore ale zilei mele, persoanele pe care le întâlnesc, problemele pe care trebuie să le rezolv, pe toți viii și morții. Doamne iartă-mă pe mine, iartă omenirea întreagă și pe strămoșii noștri care suferă în Purgator. Doamne, prin Sfântul Sânge al lui Isus ferește-mă pe mine și familia mea de atacurile celui Rău. Doamne, din nou îți ofer persoana mea și tot ce am. Te rog să dispui de mine, de bunurile mele sufletești și materiale, spre gloria Ta, spre binele sufletului meu și al altora. Doamne, Te iubesc din toată inima pe Tine și toate creaturile Tale cerești și pământești. Te rog, dă-ne și astăzi tot ce e în Voia Ta Sfântă. Amin.

După aceasta spunem rugăciunea de dimineață și o decadă de rozar:„...care pe Spiritul Sfânt ni l-ai trimis...”.

  1. Adevărații ispășitori se conectează sufletește în fiecare după masă între orele 3 și 4 unii cu alții, cu Isus Îndurător, cu Maria, cu cei din Cer, între ei cu Mama Eva.

Rugăciune scurtă: „Isuse Îndurător! Îți mulțumesc că mă ierți întotdeauna. Dă să pot primi pe deplin Îndurarea Ta, să-i pot ierta și eu pe toți semenii mei și să mă pot ierta și pe mine!”

După aceasta spunem rozarul Îndurării Divine.

  1. Adevărații ispășitori se conectează sufletește în fiecare seară între orele 9 și 10  și spun rugăciuni de eliberare și vindecare pentru sine și unii pentru alții.

Rugăciune scurtă de eliberare: „Prin Sfintele Inimi ale lui Isus și a Mariei, unite și glorificate în Spiritul Sfânt, Dumnezeu Atotputernicul să ne elibereze de spiritele lui: Lucifer, Belial, Belzebub, Iezabelei, făcăturii, blestemului, bolii, legării, posesiei,... Toate acestea să plece în focul Iadului și să nu se întoarcă niciodată. Dumnezeu Atotputernicul să ne dea sănătatea trupului și a sufletului, independență deplină de cel Rău, unitate, iubire, pace și tot binele care e în Voia Sa. În numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt. Amin.

Rugăciune scurtă de vindecare: „Prin Sfintele Inimi ale lui Isus și a Mariei, unite și glorificate în Spiritul Sfânt cerem harul vindecării depline pentru noi și pentru bolnavii noștri, dacă e în Voia lui Dumnezeu. În numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt. Amin.

După aceasta spunem rugăciunea de seară și rozarul celor Cinci Răni Sfinte ale lui Isus.

  1. Adevărații ispășitori fac în fiecare zi, în primul rând rugăciunea inimii (rugăciuni libere) și după acea din caietul de rugăciuni „Ispășire pe muntele Sfintei Treimi” atâta rugăcine legată  cât le permite timpul și puterea.

Ispășitorii se străduiesc în fiecare zi să trăiască în prezența lui Dumnezeu. Aceasta este rugăciunea neîncetată. Înainte de a călători, ei leagă prin Sfântul Sânge al lui Isus și prin Sfintele Lacrimi ale Mariei spiritele malefice care pot provoca accidente.

  1. Adevărații ispășitori participă la Sfânta Liturghie duminică, de sărbători și în cursul săptămânii când pot, și se împărtășesc cu regularitate.
  2. Adevărații ispășitori se roagă împreună cu comunitatea cel puțin o dată pe săptămână și cel puțin o dată pe lună merg într-un loc de pelerinaj aducând jertfe și ispășesc pentru întreaga omenire.
  3. Adevărații ispășitori trăiesc în iubire și pace, în primul rând cu propria familie, cu comunitatea sufletească, cu persoanele de altă confesiune sau naționalitate. Pe ei se vede tot ce au învățat în comunitatea sufletească.
  4. Adevărații ispășitori țin ajun în fiecare lună din prima zi până în nouă, și după aceea luni, miercuri și vineri. Când sunt bolnavi în loc de ajun renunță la ceva. Pot renunța la:TV, carne, cafea, dulciuri, băuturi alcoolice,... și cel mai important, renunță la păcat.
  5. Adevărații ispășitori se spovedesc cel puțin o dată pe lună și se străduiesc să rămână cât mai mult curați în spirit.
  6. Adevărații ispășitori folosesc doar istrumentele recomandate de Biserică în caz de boală, legare, posesie:

Rugăciune de: eliberare, vindecare, ispășire! Post! Sfânta Liturghie: novene de eliberare-vindecare, gregoriene. Fac cel puțin nouă pelerinaje în locuri de pelerinaj! Folosesc sacramentalele: apa sfințită, tămâia, crucea vindecătoare, crucea unității, icoane, statui, lumânări, rozar,... Se decid că vor trăi o viață plăcută lui Dumnezeu: își pun în ordine și căsnicia la Biserică, își botează copiii, se spovedesc cu regularitate, se spovedesc, merg la biserică, se împacă cu toți, practică milostenia, muncesc conștiincios, trăiesc în iubire,... Ispășitorii, dacă fac tot ce le este în putință, se pot aștepta ca și Dumnezeu să facă pentru ei ceea ce este imposibil!

Dă Doamne să devenim adevărați ispășitori cu ajutorul Tău!

Temă de casă pentru luna ianuarie:

„DOAMNE AJUTĂ-MĂ CA ȘI ÎN ACEST AN SĂ ACCEPT CU BUCURIE CÂT MAI MULTE JERTFE PENTRU SALVAREA SUFLETELOR!!!”

 Privire în viitor – luna februarie 2011:

În februarie programele de ispășire pe muntele Sfintei Treimi vor avea loc in zilele de 3-4-5-6!