2007 - ANUL IUBIRII APROAPELUI -

 ”Binele sau răul pe care-l facem aproapelui nostru îl facem lui Isus!”

5 iulie 2007

A 3-a primă joi pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură: să medităm la eliberarea de spiritul mut! (Mc. 9, 14 – 29)

Motto-ul lunii: „Toate sunt cu putinţă celui ce crede!” (Mc. 9, 23)

Intenţia comună de rugăciune:  îi vom aşeza în fiecare zi pe toţi, în special pe tineri şi pe bătrâni, prin rugăciunea de oferire, în Sfântul Sânge al lui Isus, ca să se purifice deplin până la revărsarea Spiritului Sfânt!

Sarcina noastră concretă: vrem să-l observăm şi să-l slujim pe Isus în toţi, în special în tineri şi în bătrâni!!!

 

·        Mesajul extraordinar al Domnului Isus cu ocazia sărbătorii Sfintei Sale Inimi (15. 06. 2007)

 Acum vă mulţumesc că v-aţi adunat de 100 de ori, în Numele Meu, ca să cinstiţi Inima Mea Îndurătoare şi să ispăşiţi în cinstea Ei. V-am promis că şi eu vă voi vorbi de sărbătorile speciale, cum este şi ziua de astăzi, sărbătoarea Sfintei Mele Inimi!

Vă mulţumesc de asemenea că aţi construit Casa Inimilor Noastre Glorificate. Vedem cu bucurie că pe muntele Sfintei Treimi vin ispăşitori care aduc orice jertfă pentru Noi! În prezent copila Mea slujitoare acceptă purtarea crucii pentru renaşterea sufletelor, abandonându-se deplin Mie. Mai văd că şi voi cu toţii vă duceţi crucile mai mici sau mai mari şi Mă urmaţi astfel. Răsplata voastră nu va lipsi!!!

E o bucurie să fiu între voi, pentru că voi Mă aşteptaţi pregătiţi să revin pe Pământ!

Nu vă întristaţi dacă lucrurile nu vă reuşesc aşa cum aţi dori. Văd şi că deseori duşmanul vă împiedică. El se comportă aşa cu voi pentru că nu-i place deloc ceea ce faceţi. În ciuda obstacolelor să mergeţi cu curaj înainte.

Eu vă iubesc aşa cum sunteţi! Vă conduc mai departe, de la nivelul la care sunteţi să ajungeţi sfinţi.

Micuţa cruce de lemn pe care aţi primit-o de la Mine, vă rog să nu o purtaţi la gât doar ca pe o podoabă. Cele două mici Inimi, care sunt pe micuţa Cruce simbolizează Inimile Noastre Unite şi Glorificate în Spiritul Sfânt, a Mea şi a Mamei Mele. Prin ’micuţa Cruce’ vă voi ajuta să vă vindecaţi, să vă rezolvaţi problemele, dacă credeţi cu adevărat în triumful Inimilor Noastre Sfinte.

Dacă vă rugaţi cu credinţă lângă ’Crucea Unităţii’ şi cereţi ajutorul Meu, vă voi proteja în necazuri. În prezent mulţi ignoră ’Crucea Unităţii’ considerând  că le este bine şi fără ea. Adevărata valoare a ’Crucii Unităţii’ o veţi experimenta de acum încolo. Eu  prin Cruce v-am răscumpărat de păcatele voastre şi  tot prin semnul Crucii voi triumfa în ultimele timpuri asupra celui Rău.

Vă rog să nu vă întristaţi pentru împrejurările voastre, pentru că în curând ele se vor schimba şi vă veţi bucura împreună cu Noi în Lumea Nouă!!!Vă binecuvântez cu spiritul răbdării!”

 

·        Mesajul extraordinar al Sfinte Fecioare Maria, cu ocazia sărbătorii Inimii Ei Neprihănite (16. 06. 2007)

 „Dragii Mei Copilaşi! V-am promis că la ocazii speciale vă voi vorbi. Vă sunt foarte recunoscătoare: pentru cele 100 de prime sâmbete, pentru jertfele pe care le-aţi adus pentru Mine, pentru că v-aţi adunat de atâtea ori, indiferent de împrejurări, să cinstiţi Inima Mea Neprihănită. Trebuie să ştiţi că Eu nu v-am părăsit nici acum!

Spre bucuria voastră vă spun că Eu rămân cu voi întotdeauna, doar altfel decât până acum. Până acum v-am adunat în jurul Inimii Mele Neprihănite. De acum, pe voi cei care credeţi în Triumful Inimilor Noastre Sfinte, vă va conduce Spiritul Sfânt. Spiritul Sfânt vă va pregăti pentru întoarcerea pe Pământ a Sfântului Meu Fiu. El vă da lumină şi vă va încuraja să rezistaţi până la capăt. Înainte ca Spiritul Sfânt să se reverse deplin asupra omenirii întregi, vă rog adoraţi-L împreună în fiecare joi pe Sfântul Meu Fiu în Euharistie. Şi Eu mă rog cu voi la întâlnirile de rugăciune. Aduceţi-i bucurie lui Isus cu adoraţiile voastre. Rămâneţi în comunitatea de ispăşire indiferent de împrejurări, pentru că singuri nu veţi recunoaşte trucurile Celui Rău şi veţi cădea în capcana lui.

Trebuie să ştiţi că Eu vă iubesc foarte mult şi voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru voi şi în viitor. Vă dau binecuvântarea Mea Maternă!”

 

·        Învăţătură de la Spiritul Sfânt pentru prima joi din iulie 2007

Dragii mei! Acum vă atrag atenţia asupra importanţei credinţei! Dacă Îmi cereţi harul  credinţei vii, îl veţi primi. Voi, cei care veniţi cu regularitate pe muntele Sfintei Treimi, în majoritate credeţi că Eu, Spiritul Sfânt, vă vorbesc prin mica Mea slujitoare!

Eu vă spun că  aveţi credinţă vie numai dacă acceptaţi: că Isus este Fiul lui Dumnezeu cel viu; că El a înviat din morţi şi este cu adevărat prezent în Euharistie. Pentru creşterea credinţei voastre vă cer să faceţi împreună adoraţie Euharistică cel puţin în zilele de joi.

Când trăia pe Pământ Isus i-a întrebat pe apostoli: Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ? Eu vă spun că va găsi credinţă vie, dar numai la puţini. Tocmai de aceea va reveni curând Isus pe Pământ, să salveze ce se poate salva. Şi din acest motiv vă spun să credeţi în întoarcerea lui Isus pe Pământ. Isus nu revine pe Pământ ca să vă condamne, ci ca prin pocăinţa voastră să vă salveze de robia păcatului.

Vă rog să nu vă certaţi cu cei care vor să explice sau să răstălmăcească totul în domeniul credinţei, ci rugaţi-vă pentru ei.

Vă încurajez: merită să rezistaţi în credinţă, pentru că Isus abia aşteaptă să fie cu voi şi în Trupul Lui glorificat. Atunci şi voi veţi deveni asemănători cu Isus şi veţi fi locuitorii Fericitei Lui Împărăţii!

Merită să credeţi în tot ce vă învăţ, pentru că toate sunt cu putinţă celui care crede!

Vă binecuvântez cu spiritualitatea credinţei vii!

 

Tema de casă pentru luna iulie:

„CEL PUŢIN ÎN ZILELE DE JOI SĂ-L BUCURĂM PE ISUS CU ADORAŢIILE NOASTRE FĂCUTE ÎN COMUN!”

 

Privire în viitor – luna august

De acum încolo, în fiecare lună: în prima vineri, prima sâmbătă şi prima duminică programele de ispăşire vor începe după-amiază de la ora 3, iar în prima joi vor fi între orele 12 şi 17.

Postul, aşa cum cere Tatăl Ceresc: să acceptăm ajun până la prânz, în fiecare zi din novenă (1-9), după care în fiecare luni – miercuri – vineri, pentru convertirea păcătoşilor.

Excepţii: duminicile şi zilele de sărbătoare, precum şi când suntem musafiri! Toate zilele de vineri – fără carne!

Intenţia comună de rugăciune: ne vom ruga ispăşind împreună ca cei răi să devină buni, iar ca  cei buni să devină şi mai buni!

Sarcina noastră concretă va fi: în fiecare zi să dăruim Sfintei Fecioare florile înmiresmate ale micilor noastre renunţări. Din iubire pentru Sfânta Fecioară putem renunţa: la un pahar cu apă, la dulciuri, la felul doi la masă, la băuturile alcoolice, la un fruct, la televizor, la propria voinţă, în special la păcat!!! Răsplata sigur nu va lipsi!

(Mesajele le primim prin intermediul  Évei B. M.)