2007 - Anul iubirii aproapelui -

 ”Binele sau răul pe care-l facem aproapelui nostru îl facem lui Isus!”

7 iunie 2007

A 2-a primă joi pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură: să medităm la prima venire a Spiritului Sfânt! (Fp.2, 1-41)

Motto-ul lunii: „Isuse, trimite Spiritul Tău Sfânt şi toate se vor crea şi vei reînnoi faţa Pământului!”

Intenţia comună de rugăciune: cerem prin Inimile lui Isus şi a Mariei, unite şi glorificate în Spiritul Sfânt, toate harurile de care avem nevoie: Unitatea, Iubirea, vindecarea, eliberarea, renaşterea…

Sarcina noastră concretă: cu ajutorul lui Dumnezeu despre alţii să spunem numai bine sau nimic!!!

 

·        Învăţătură de la Spiritul Sfânt pentru prima joi din iunie 2007

Dragii mei! Eu, Spiritul Sfânt, a treia Persoană a Sfintei Treimi, vă vorbesc din nou, prin copila Mea aleasă.

Vreau să vă invit să- L recunoaşteţi şi să-L adoraţi pe Isus în Euharistie.

Issus, când a trăit pe Pământ, cu o ocazie a spus: ’cine Mă vede pe mine, îl vede şi pe Tatăl, pentru că Tatăl şi cu Mine suntem una. Eu, acum vă spun, ’cine-l vede pe Isus,Mă vede şi pe Mine, pentru că Isus şi cu Mine suntem una.

Mama lui Isus, până acum v-a educat separat, în secret. Maria, v-a adunat în grupuri şi acum ispăşeşte împreună cu voi în cinstea celor Cinci Răni Sfinte ale lui Isus şi-L adoră pe Sfântul Ei Fiu, ca omenirea să se salveze de furia Dreaptă a Tatălui Ceresc. Trebuie să ştiţi: cu cât ispăşiţi mai mulţi, cu atât mai uşoară va fi purificarea, în care sunteţi acum.

Întruparea lui Isus în Maria s-a realizat prin Mine şi întoarcerea lui Isus pe Pământ tot prin Mine se va realiza.

În prezent omenirea s-a scufundat foarte adânc în păcat. Şi, Biserica lui Isus – pe care El a răscumpărat-o prin Sfântul Său Sânge – deasemenea are nevoie de purificare şi reînnoire. Isus a trăit, a suferit şi a murit, ca să vă salveze din robia păcatului.

Ca această generaţie să poată supravieţui, vă rog şi de acum încolo să citiţi şi să trăiţi Sfânta Scriptură.

Trebuie să ştiţi că Tatăl Ceresc îşi iubeşte foarte mult creaturile şi nu vrea ca vreuna să se piardă în păcat. Vă rog, întoarceţi-vă la cele zece porunci şi trăiţi conform cu ele, pentru că altfel Pământul pe care trăiţi va pieri.

Înainte de ’Marea Mea Revărsare’ vă spun că Tatăl Ceresc va mai trimite pe Pământ ’Atenţionări mai mici’, ca să trezească conştiinţa adormită a creaturilor sale. Toate acestea El le permite ca să nu vă găsească nepregătiţi ’Marea Purificare’, în faţa căreia vă aflaţi.

Luaţi şi mai în serios Sfânta Liturghie, pentru că în viitor aceasta va fi cel mai puternic atacată de duşman.

Voi, cei care credeţi în Mine, să rămâneţi statornici alături de Isus în toate împrejurările şi permiteţi-Mi să vă conduc prin şoaptele Mele.

Dacă vă căiţi pentru păcatele voastre şi voi puteţi avea parte de acea ’Împărăţie Fericită’ pe care Tatăl a promis-o celor care îi rămân fideli.

Vă dau binecuvântarea Sfintei Treimi!

 

Tema de casă pentru luna iunie:

VOI PARTICIPA MAI DES LA SFÂNTA LITURGHIE, NU NUMAI DUMINICA, CI ŞI ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII!”

Privire în viitor – luna iulie

De acum încolo, în fiecare lună: din întâi până în nouă, iar după aceea în fiecare joi şi duminică după-amiază de la ora 3 va fi program de ispăşire pe muntele Sfintei Treimi.

De acum înainte în fiecare Primă Joi  programul de ispăşire va fi între orele 12 – 17 pe muntele Sfintei Treimi.

Postul, aşa cum cere Tatăl Ceresc: să acceptăm ajun până la prânz, în fiecare zi din novenă (1-9), după care în fiecare luni – miercuri – vineri, pentru convertirea păcătoşilor. Excepţii: duminicile şi zilele de sărbătoare, precum şi când suntem musafiri! Toate zilele de vineri – fără carne!

Întenţia comună de rugăciune: vom aşeza în fiecare zi în Sfântul Sânge al lui Isus pe toţi, în special pe tineri şi pe bătrâni, ca să se purifice deplin până la revărsarea Spiritului Sfânt!

Sarcina noastră concretă va fi: vrem să-l vedem şi să-l slujim pe Isus în toţi, în special în tineri şi în bătrâni!!!

(Mesajele le primim prin intermediul  Évei B. M.)