2010 – ANUL CUNOAŞTERII ŞI URMĂRII SFINŢILOR – IUNIE
”Voia lui Dumnezeu aceasta este: sfinţirea voastră!” (1 Tes.4,2)
A 69-a întâlnire lunară de rugăciune în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi


Din Sfânta Scriptură să medităm evangheliile de duminică! (Lc.10,1-41; 11, 1-13) 
Motto-ul lunii: „Îndură-te de mine Dumnezeule, după mare mila Ta!” (Psalmul 50)
Intenţia comună de rugăciune: ne rugăm pentru cei care zilnic păcătuiesc cu vorba împotriva lui Dumnezeu şi a oamenilor!
Sarcina noastră concretă va fi: ne rugăm şi răspândim caietul de rugăciuni cu titlul: „Rugăciuni pentru situaţii grele”, care conţine rugăciuni de eliberare şi vindecare!!!

Învăţătură de la Spiritul Sfânt în iunie 2010
Spirite Sfinte Doamne! În ultimele timpuri auzim şi vedem că în multe locuri din lume plâng icoane şi statui ale lui Isus, ale Mariei şi ale unor sfinţi.
Ce vor să transmită Cei din Cer omenirii prin aceste lacrimi?    
„Dragii mei! Prin lăcrimări vă atenţionăm asupra Marelui Avertisment care se află la uşa voastră. Cele mai multe mame plâng atunci când îşi văd copiii în pericol trupesc sau sufletesc şi omeneşte  nu-i pot salva. Prin lăcrimări, Isus şi Maria, mărturisesc că sunt prezenţi ca Persoane compătimitoare, care dau ajutor, în Biserică şi în lume. Prin lăcrimări Cei din Cer vor să vă atragă atenţia asupra gravităţii păcatelor voastre şi asupra urmărilor nefaste ale acestora! Trebuie să ştiţi că Cei din Cer nu plâng pentru ei înşişi, ci din cauza păcatelor voastre. Ei vor să se nască  în voi lacrimile pocăinţei. Dacă vor reuşi să obţină acest lucru cu ajutorul vostru, veţi fi salvaţi la Marele Avertisment. Dacă nu vor reuşi, sunteţi pierduţi pentru veşnicie! Lacrimile sunt ultimele avertismente şi ultimele invitaţii la pocăinţă de la Cei din Cer pentru omenirea păcătoasă. Mai trebuie să vă spun că aceste  lacrimi  adunate vor fi spre convertirea şi vindecarea voastră, dacă le primiţi şi le folosiţi cu credinţă.
Văzând aceste lăcrimări, întrebaţi-vă: oare Cei din Cer plâng sau se bucură din cauza voastră?
Pentru cine plâng Cei din Cer?

Pentru cine se bucură Cei din Cer?

Ca încheiere vă spun că provocând lacrimi de durere în Cei din Cer şi în persoanele de pe Pământ, mai devreme sau mai târziu veţi primi înapoi aceste lacrimi. Dacă aduceţi lacrimile bucuriei, mai devreme sau mai târziu veţi simţi roadele bune ale acestora.
Vă binecuvântez cu cele mai minunate lacrimi, cu darul lacrimilor pocăinţei!”

Tema de casă pentru luna iunie:
„ISUS ŞI MARIA AJUTAŢI-NE SĂ TRĂIM ASTFEL, ÎNCÂT VĂZÂND POCĂINŢA NOASTRĂ SĂ PLÂNGEŢI DE BUCURIE!

MANDURIA (1992-2005)


Mesajul principal al Manduriei este: „Isus este Regele Revelaţiei! Fecioara Maria este Fecioara Euharistiei!”
Manduria – se găseşte în sudul Italiei, unde Sfântul apostol Petru a păşit pe uscat şi a propovăduit evanghelia lui Isus Cristos. În acest mic oraş au fost spuse mesajele, cererile, atenţionările, profeţiile lui Isus şi ale Sfintei Fecioare referitor la timpurile acestea şi la viitor, ca o continuare a Fatimei.
            Viaţa Deborei Marasco (născ.1973) Debora este copila aleasă de Isus şi Sfânta Fecioară, care a trăit până la vârsta de 17 ani fără Dumnezeu. A crescut într-un mediu de secetă sufletească. Nu s-a preocupat deloc de obligaţiile religioase. Harul Divin a atins-o în discotecă. În locul vieţii ei vesele, dar goale, a păşit pe calea lui Isus, a început o nouă viaţă şi a ales calea sfântă a apostolatului. În anul 2000, la 27 de ani a primit stigmatele lui Isus pe: frunte, mâini şi glezne. A devenit tovarăşa lui Cristos în suferinţă, pe care o trăieşte în Postul Mare, Săptămâna Mare şi aproape în fiecare primă vineri. Isus i-a spus Deborei: copila mea, dacă suferi înseamnă că eşti în Inimile Noastre Sfinte, care au fost umilite, batjocorite şi răstignite. Sfânta Fecioară a învăţat-o pe Debora bazele credinţei. Ea, ca o simplă mamă, tânără şi având un singur copil, merge pe toate continentele, stigmatizată, şi mărturiseşte despre mesajele lui Isus şi ale Mariei.
            Despre apariţii. Isus a început să-i vorbească Deborei pe 10 aug.1992. Pe Sfânta Fecioară a întâlnit-o prima dată pe 23 oct. 1992. Debora, a văzut în camera ei, la lumina zilei trei „sfere luminoase”, care se învârteau şi pulsau, s-au unit şi au format o sferă uriaşă de aproape doi metri asemănătoare  Soarelui. Din această lumină a ieşit Sfânta Fecioară îmbrăcată în alb. Îmbrăcămintea ei era împodobită de la genunchi în jos cu blazonul papei Ioan Paul al II-lea. Sfânta Fecioară a apărut în fiecare lună în ziua de 23. În timpul apariţiilor Debora a primit 12 secrete, dintre care trei le-a dezvăluit. În timpul apariţiilor de multe ori Ea cânta  cântece care preamăresc Sfânta Treime şi „alleluia”, zâmbea, vorbea şi deseori plângea. De regulă apariţiile au fost însoţite de minuni Solare şi luminoase.
            Din mesajele lui Isus şi ale Mariei
Mesajele lui Isus: Eu sunt Regele Revelaţiei şi Salvatorul lumii! Eu vă însoţesc întotdeauna până la sfârşitul timpurilor!” „Te rog să fii vocea Luminii şi a Speranţei pentru această generaţie, care trăieşte fără Lumină şi Idealuri!”
Mesajele Mariei: Mama noastră Cerească roagă omenirea să-şi vină în fire, să se convertească, să accepte şi să pună în primul plan al vieţii sale Euharistia. Să cunoască şi să cinstească Faţa lui Isus, Sfintele Sale Răni şi Lacrimile Mariei, prin care se poate salva Pământul de o uriaşă catastrofă! Omul să-şi reglementeze relaţia cu Creatorul pentru triumful Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare. Sfânta Fecioară vorbeşte mult despre importanţa: spovezii, sfintei împărtăşanii, adoraţiei, Uleiului Sfânt, pelerinajelor, ispăşirii, rugăciunii în familie, grupurilor de rugăciune. Sfânta Fecioară cere să primim împărtăşania de la preot în gură, după o căinţă sinceră, plecându-ne genunchiul, cu mâinile împreunate. „În zilele noastre prin Spiritul Sfânt se deschide în faţa lumii o viaţă nouă! Activitatea Răului se poate simţi atât de apăsător pentru că Satan, spre deosebire de Planul Sfintei Fecioare, vrea să scufunde lumea lui Dumnezeu în propriul ei ateism!” „În ultimele timpuri întunericul va deveni tot mai dens! Urmaţi-l pe papă, care este ecoul Vocii lui Isus!” „Va fi o zi mare cea în care veţi vedea Marea Minune şi multe suflete vor găsi vindecarea.” „În viaţa omenirii va începe în curând o Nouă Eră, care va fi pe deplin a lui Isus şi a Mariei!” Sfânta Fecioară cere următoarea rugăciune la ungerea cu ulei: „Maria, Mama măslinului binecuvântat, Fecioara Preasfântă a Uleiului Sfânt, atinge-ne, iubeşte-ne şi vindecă-ne inimile cu Iubirea Ta, aşa cum Vrei! Amin!”
             Să ne rugăm: Isus şi Maria, vă mulţumim pentru că în 5 iunie 2010 o aduceţi la Nuşfalău, pe muntele Sfintei Treimi, pe Debora. Mulţumim pentru viaţa ei oferită, mărturia şi suferinţele ei! Vă rugăm să binecuvântaţi viaţa Deborei, slujirea ei şi toate locurile şi persoanele unde va depune mărturie!! Amin!
SFÂNTUL ANTON DE PADOVA
Îţi mulţumim că ai venit la noi prin moaştele tale. Te rugăm fereşte-ne de păcatele limbii: de blestem, înjurătură, minciună, calomnie, vorbire de rău, revoltă, jurăminte false şi de vorbirea inutilă. „Dacă cineva se consideră credincios, dar nu-şi înfrânează limba, în zadar  este credinţa lui!!!
Sfinte Antoane te rugăm ajută-ne să ne folosim vorbirea numai pentru bine: atenţionare cu iubire, binecuvântare, spovadă, mărturie, mărturisirea credinţei, rugăciune, cântec, laudă, iertare, cererea iertării,... „Cine nu păcătuieşte cu vorba este om desăvârşit!
Să medităm la câteva proverbe: „Pentru tăcere nimănui nu-i va părea rău! În lumea stelelor, în adâncul mării şi în inima sfinţilor este linişte! Prin dificultăţile vieţii învăţăm să tăcem! Niciodată să nu vorbeşti  dacă din această cauză iubirea trebuie să sufere! Foloseşte-ţi mai des urechile decât limba!”
Sfinte Antoane de Padova! Învaţă-ne să vorbim atunci când este momentul pentru vorbire şi să tăcem când este timpul tăcerii cerut de Dumnezeu! Amin!
Privire în viitor – luna iulie 2010:
Intenţia comună de rugăciune: vom ispăşi pentru acele persoane cărora le este ruşine să-şi mărturisească credinţa în faţa oamenilor!
Sarcina noastră concretă va fi: indiferent cu cine vorbim vom spune măcar o dată în timpul conversaţiei conştient Sfântul Nume al lui Dumnezeu!!!
(Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  pr.Janos Cs. şi a Évei B. M.)
Mesajele din Nuşfalău în limba română le găsiţi pe internet la: www.muntelesfinteitreimi.ro
e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,  inf. 0040-260-670508, 0040-768-712723