2006  Anul Sfintei Scripturi –„Citeşte, trăieşte şi vorbeşte despre Cuvântul lui Dumnezeu”

5 – 6 – 7 mai 2006

A 15-a prima vineri, prima sâmbătă şi prima duminică în Nuşfalău

În această lună: citim şi trăim din Sfânta Scriptură Faptele Apostolilor.

Motto-ul lunii: „Fericiţi cei ce n-au văzut şi au crezut!”

Intenţia comună de rugăciune: cerem mijlocirea Sfântului Iosif şi a Sfintei Fecioare pentru taţi şi mame ca ei să trăiască exemplar.

Sarcina noastră concretă: Să ne vizităm mai des părinţii vii şi să-i ajutăm. Să aranjăm mormintele părinţilor morţi şi să ne rugăm pentru ei.

I. Nuşfalău: retrospectivă examen de conştiinţă

Înainte de rugăciunea legată, ai curajul să spui totul cu inima deschisă Domnului? Se vede pe tine adevărata bucurie, rodul curăţiei interioare? Crezi că suferinţa te pregăteşte pentru primirea harului lui Dumnezeu? Ai hotărât definitiv că vrei să aparţii numai Domnului? Consideri datoria ta zilnică rugăciunea de ispăşire? Aştepţi cu sufletul curat şi pregătit întâlnirea cu Domnul Isus? Eşti neghină a cărei loc este în foc sau grâu curat cu locul în hambare? Sarcina ta cea mai importantă este bucurarea celor din Cer? Crezi că numai cu Dumnezeu poţi fi cu adevărat fericit? Accepţi cu credinţă şi dai mai departe învăţătura celor din Cer? Se vede în viaţa ta că eşti copilul lui Isus şi al Sfintei Fecioare?

Ai spus cu inima plină de pocăinţă: ”Isuse, Fiul lui David, miluieşte-mă pe mine sărmanul păcătos”?

II. Nuşfalău - prezent

·         Învăţătură de la Domnul Isus în prima vineri din mai 2006

Zilele trecute Domnul Isus mi-a spus următoarele:

În curând mă voi întoarce la voi pe Pământ. Vin să vă salvez dacă îmi daţi voie. Vă întreb din nou: când voi reveni mai găsesc oare credinţă pe Pământ? Vor mai fi copii ai mei care să aştepte pregătiţi întoarcerea Mea? Cred în Mine acei copii, care s-au pregătit pentru întâlnirea cu Mine ascultând cererile celor din Cer. Datorită credinţei lor vii ei vor fi copiii mei fericiţi în Lumea Nouă. Acum mai este lumină, trăiţi într-un timp de mare har, dar acesta se va sfârşi curând. Aşteptaţi-mă cu credinţă vie, pentru că vin să-i salvez pe toţi cei care, cu pocăinţă, cheamă în ajutor Numele Meu. Nu numai apostolului Toma i-am spus, ci acum îţi spun şi ţie:

”Nu fii necredincios ci credincios!!!”

Observaţiile doamnei Eva B. M. legate de mesaj:

Ştiu că aici, la programul de rugăciune, cei mai mulţi sunt cei care cred că Isus se va întoarce pe Pământ înainte de Judecata de Apoi. Eu sunt convinsă că în curând vom vedea Gloria lui Dumnezeu şi împreună cu aceasta Raiul. Acest eveniment, va umple marea parte a omenirii cu o mare dorinţă după Dumnezeu. Omenirea nu a mai trăit până acum acea stare de paradis, aici pe Pământ, pe care a promis-o Domnul Isus după purificare. Trebuie să ştiţi: Domnul Isus nu va aştepta până în momentul când omul distruge total Pământul. Isus va veni din nou pe Pământ ca să salveze oamenii care îi permit să-i salveze.

·         Învăţătură de la Sfânta Fecioară în prima sâmbătă din mai 2006

În zilele trecute Sfânta Fecioară mi-a adus la cunoştinţă următoarele:

Eu, Mama voastră din Cer, v-am dat exemplu în credinţă, când am spus DA întrupării lui Isus. Am crezut în ceea ce mi-a spus Arhanghelul Gabriel, chiar dacă nu puteam înţelege cum se va întâmpla întruparea. Nu am avut îndoieli în faţa Îngerului Domnului. Eram fericită că Dumnezeu m-a folosit pe mine, o creatură, pentru întruparea Domnului Isus. În mai multe locuri alese de Mine am spus deja prin mesaje că Inima Mea Neprihănită va triumfa. Am nevoie şi de da-ul vostru, pe care-l spuneţi pentru Voinţa lui Dumnezeu asupra voastră, ca marele plan al lui Dumnezeu să se poată împlini cât mai repede pe Pământ. În acest loc ales de Noi, prin instrumentele noastre potrivite, v-am dezvăluit multe ca să vă întăriţi în credinţă. Aşteptaţi acel timp fericit, care trebuie să vină curând, în rugăciune şi post, răbdători şi pregătiţi. Acum în lume prinde avânt o concepţie pozitivă despre viaţă. Şi voi

M-aţi ajutat mult ca acest proces pozitiv să pornească între oameni. Să rezistaţi cu curaj şi de acum încolo în Voia lui Dumnezeu. Datorită credinţei voastre vii şi ispăşirii voastre nu s-a împlinit în ţara voastră unul din planurile distrugătoare ale celui Rău. Să credeţi că ispăşirea voastră are sens, nu este inutilă!

De aceea, ca Mama voastră, vă rog păstraţi credinţa!!!

·         Învăţătură de la Tatăl Ceresc în prima duminică din mai 2006

Cu inima plină de recunoştinţă le mulţumesc Celor din Cer pentru zilele pe care le-am putut petrece împreună aici pe munte. Noi, copilaşii Tatălui  Ceresc am încercat să înfrumuseţăm muntele Sfintei Treimi. Intenţia noastră prin aceasta a fost ca cei care vin aici, văzând muntele înfrumuseţat, să se roage şi să ispăşească bucuroşi pentru un viitor mai frumos şi mai bun, pentru convertirea păcătoşilor. În zilele care au trecut l-am întrebat în rugăciune pe Dumnezeu, Creatorul nostru drag, cu ce L-am putea bucura?

 

 

Tatăl Ceresc a spus următoarele:

Mă bucuraţi foarte mult atunci când din nou şi din nou vă reuniţi  pentru ispăşire în comun în acest loc ales de Mine. Cu satisfacţie văd şi faptul că veniţi aici cu inimă bună să ajutaţi – în ciuda sărăciei voastre - pentru ca mica biserică să fie construită, aşa cum este Voinţa Mea. Cel mai tare mă bucur: pentru credinţa voastră, pentru că acceptaţi tot ceea ce spunem aici, prin instrumentele alese de Noi. În lume, majoritatea oamenilor se întorc de la Mine pentru că ei Mă cunosc greşit. Marea parte a creaturilor mele mă învinuiesc pe Mine pentru toate relele care li se întâmplă. Din păcate mulţi nici nu se gândesc la Cel Rău, care datorită păcatelor voastre este cel care cauzează toate relele. Măcar voi, copii mei ispăşitori, să recunoaşteţi semnele timpurilor şi acel mare har pe care Eu, Creatorul vostru, îl pregătesc pentru toţi aceia care cred în Mine. Vă rog să rămâneţi mereu în credinţă. Să fiţi şi să rămâneţi copii Mei dragi, de care mă pot bucura. În timpurile de pe urmă mă voi apleca încă o dată la voi, creaturile Mele, pentru ca să experimentaţi Iubirea Mea Atotputernică faţă de voi. Pe cei care vor răspunde Iubirii Mele îi voi face fericiţi şi împreună cu ei ne vom bucura unul de altul de-a lungul veşniciei.

Binecuvântarea Mea paternă să vă însoţească vieţile!”

   Mărturie în anul Sfintei Scripturi

Mă numesc  Emma C., am 48 de ani. M-am născut la Camăr, în judeţul Sălaj. Sunt căsătorită şi am două fete. În prezent locuim încă la Oradea.

Domnul a permis multe încercări în viaţa mea. Ulterior am înţeles că de aceea au fost atât de multe suferinţe pentru că nu Dumnezeu, ci munca a fost pe primul loc în familia noastră.

La 14 septembrie 2002, la sărbătoarea Înălţării Sfintei Cruci, am fost împreună cu soţul meu, pentru prima dată pe muntele Sfintei Treimi, la Nuşfalău. În acea zi, simţirea prezenţei lui Isus şi a Sfintei Fecioare, iubirea din partea comunităţii, jocul soarelui, serenada pe care i-am cântat-o Sfintei Fecioare,..., au lăsat urme adânci în viaţa mea. După acea zi minunată, am hotărât, împreună cu soţul meu, că vom merge la Şimian, la prima sâmbătă, faţă de care aveam prejudecăţi! Mi-am pus întrebarea: Oare de ce a permis Domnul pe acest drum spiritual o boala care a durat mai multe luni? Am primit răspunsul: toate excesele, chiar şi în muncă, sunt de la Cel Rău. În timpul bolii mele am experimentat iubirea din partea comunităţii şi puterea rugăciunii acesteia; m-am apropiat mai mult de Cei din Cer; am învăţat să mă rog cu inima şi din inimă; am învăţat să accept şi să ofer suferinţa,... După vindecarea mea am început, împreună cu soţul meu, să mergem cu regularitate la biserica catolică. În fiecare zi creştea în noi dorinţa de a face Prima Sfântă Împărtăşanie. M-am hotărât că eu vreau să-mi schimb nu numai religia ci şi modul de viaţă. La 3 ianuarie 2004 am făcut Prima Împărtăşanie şi în acelaşi an am primit şi Mirungerea. Din momentul când am răspuns chemării Domnului, atacurile Celui Rău s-au înteţit, dar prin luptă şi noi am devenit mai puternici în viaţa spirituală. Nu pot să fiu îndeajuns de recunoscătoare Celor din Cer pentru că mi-au schimbat viaţa. Am avut parte de o puternică eliberare spirituală atunci când am cerut iertare de la Domnul Isus, pentru toate acele ocazii când nu am ascultat de chemarea Sa.

În comunitatea de ispăşire am învăţat să-mi iubesc sincer aproapele, să postesc cu regularitate, să mă rog, să preţuiesc Sfânta Liturghie şi Sacramentele, să înfrâng atacurile celui Rău, să mă abandonez cu spiritualitate de copil lui Dumnezeu, să construiesc unitatea în familia mea…

Mulţumită Celor din Cer şi comunităţii spirituale acum viaţa mea merge pe direcţie bună. În familia mea domneşte iubirea, înţelegerea, pacea sufletească …

Sfânta Fecioară, care este Maica Speranţei, m-a ajutat chiar şi în situaţiile cele mai disperate. Din acest motiv m-am apropiat foarte mult de Ea.

Eu şi familia mea credem că Nuşfalău este continuare pentru Fatima şi Medjugorje! În această convingere împreună cu soţul am hotărât să vindem locuinţa noastră de la Oradea şi să ne mutăm la Nuşfalău pentru a-i ajuta pe părinţii noştri spirituali pe muntele Sfintei Treimi în primirea pelerinilor.

În inima mea este recunoştinţă eternă faţă de Cei din Cer pentru că au păşit în viaţa mea şi prin aceasta am scăpat de osânda veşnică.

Motto-ul meu: ”Doamne, mulţumesc că mi-ai schimbat viaţa! Din recunoştinţă,  pe Tine te preamăresc şi te binecuvântez în vecii vecilor!”

III. Nuşfalău– privire în viitor - luna iunie

În fiecare zi vom aşeza problemele noastre şi pe cei dragi nouă în protecţia deplină – în Inima Îndurătoare a lui Isus şi în Inima neprihănită a Mariei.

Sarcina concretă va fi: Cu spiritualitatea Sfântului Anton ne vom folosi limba numai pentru bine.

Din Sfânta Scriptură vom citi şi vom trăi Scrisoarea către romani.

(La Nuşfalău învăţăturile din cer  le primesc şi le sistematizează: pr. Csilik  János şi B. Madarász Éva)

 

Tema de casă din mai:

” VREM SĂ FIM MAME ŞI TAŢI EXEMPLARI, CERÂND

AJUTORUL SFINTEI FECIOARE ŞI AL SFÂNTULUI IOSIF!”