2007 - Anul iubirii aproapelui -

 ”Binele sau răul pe care-l facem aproapelui nostru îl facem lui Isus!”

3 mai 2007

Întâia primă joi pe muntele Sfintei Treimi

 

Din Sfânta Scriptură: să medităm la întâlnirea Sfântului Apostol Toma cu Cristos înviat! (I.20, 24 – 31)

Motto-ul lunii: „Fericiţi cei care nu văd şi totuşi cred!”

Intenţia comună de rugăciune: să spunem rugăciunile de eliberare (în novenă; după aceea luni – miercuri şi vineri) pentru noi şi pentru comunitatea nostră de ispăşire, ca planul celui Rău să se distrugă  şi Planul Spiritului Sfânt legat de noi să se împlinească în noi şi prin noi!

Sarcina noastră concretă:  să ascultăm de îndemnurile şi interdicţiile Spiritului Sfânt!

·        Învăţătură de la Spiritul Sfânt pentru prima joi din mai 2007

Dragii mei!

Eu, cel care vă vorbesc cu Iubire, sunt Spiritul Sfânt Dumnezeu, a treia Persoană a Sfintei Treimi!

Voi aţi cunoscut până acum învăţăturile de la: Tatăl Ceresc, Isus şi Maria. Fără să ştiţi, învăţăturile celor din Cer au ajuns la voi prin Mine. Cu toate că la programele de ispăşire am fost şi Eu întotdeauna împreună cu voi, totuşi aţi aflat doar puţin despre Mine. Până acum v-am oferit daruri în măsura în care  

v-aţi deschis faţă de Mine. În aceste ultime timpuri folosesc pentru conducerea acestei comunităţi instrumentele alese de Mine; ele au primit de la Mine Personal Botezul Spiritului!

Veţi vedea că şi în viitor oamenii Mă vor recunoaşte datorită Înţelepciunii Mele dumnezeieşti cuprinse în mesajele primite pe muntele Sfintei Treimi.

Învăţătura pe care o veţi primi şi de acum încolo - prin intermediul copilei mele căreia i-am dăruit Botezul Spiritului – om de pe Pământ nu o poate avea decât prin Mine. Acum primiţi învăţăturile în mod special de la Mine, fiindcă Eu personal vreau să vă pregătesc pentru ’Revărsarea Mea Deplină’!

Generaţiei voastre  – celor care se căiesc pentru păcate – Tatăl Ceresc i-a promis că, încă înainte de sfârşitul lumii, va trăi o ’Eră Nouă’, care va fi ’Era Iubirii’ pe Pământ!

Toţi cei care în acest timp de har se vor curăţa de păcate, vor ajunge să trăiască Raiul pe Pământ! În aceste ultime timpuri veţi primi prin Mine, o asemnea ’Lumină extraordinară’, cu ajutorul căreia va fi foarte uşor a înţelege ce şi cum trebuie făcut, încât să fiţi locuitori plini de bucurie ai ’Ţării Fericite’ care va veni! Dar înainte de toate acestea trebuie să vă curăţaţi de toate păcatele, trebuie să vă iubiţi semenii, dorindu-le numai binele! Învăţaţi să vă puneţi deoparte judecările voastre, pentru că în viitor se vor converti şi dintre aceia care până acum v-au făcut doar răul. În curând fiecare om va primi acel ’Mare Har’, prin care va cunoaşte SfântaTreime-un singur Dumnezeu!

Vă rog ca şi până atunci să vă folosiţi de toate posibilităţile care vă stau la dispoziţie ca să aflaţi cât mai multe despe Noi!

Un lucru este sigur: dacă nu doar cunoaşteţi ci şi trăiţi învăţăturile primite de la Noi, veţi merge pe ’calea cea mai bună’. Încredeţi-vă în Mine, pentru că Eu am să vă ajut şi în continuare!

Să credeţi: Eu, a treia Persoană a Sfintei Treimi, vă iubesc foarte mult!

Vă dau binecuvântarea Sfintei Treimi!

 

Tema de casă din luna mai:

„SPIRITE SFINTE DOAMNE AJUTĂ-MĂ SĂ LUCREZ ÎN MINE ŞI ÎN COMUNITATEA MEA PENTRU REALIZAREA ’NOII LUMI A IUBIRII’!”

Privire în viitor – luna iunie

De acum încolo, în fiecare lună din întâi până în nouă, iar după aceea în fiecare joi şi duminică după-amiază de la ora 3 va fi program de ispăşire pe muntele Sfintei Treimi.

De acum înainte în fiecare Primă Joi  programul de ispăşire va fi între orele 12 – 17 pe muntele Sfintei Treimi.

Postul, aşa cum cere Tatăl Ceresc: să acceptăm ajun până la prânz, în fiecare zi din novenă (1-9), după care în fiecare luni – miercuri – vineri, pentru convertirea păcătoşilor. Excepţii: duminicile şi zilele de sărbătoare, precum şi când suntem musafiri! Toate zilele de vineri – fără carne!

Întenţia comună de rugăciune:  ne vom ruga şi vom munci pentru ca prin inimile noastre să coboare pe Pământ Unitatea, Iubirea, Prezenţa Sfintei Treimi!

Sarcina noastră concretă va fi: Vom fi atenţi la vorbele noastre! Vom spune despre alţii numai lucruri bune sau nimic!!!

(Mesajele le primim prin intermediul  Évei B. M.)