2007 - ANUL IUBIRII APROAPELUI -

 ”Binele sau răul pe care-l facem aproapelui nostru îl facem lui Isus!”

1 noiembrie 2007

A 7-a primă joi în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură:  să medităm despre zilele premergătoare suferinţei lui Isus. (Matei 11-12-13)

Motto-ul lunii: „Pentru aceea vă spun: toate câte le cereţi în rugăciune, credeţi că le veţi primi, şi vi se vor da!”

(Marcu 11, 24)

Intenţia comună de rugăciune: să oferim preamărirea Spiritului Sfânt şi Sfintele Liturghii eliberarea sufletelor care suferă în Purgator!

Sarcina noastră concretă: vom exersa postul limbii! Despre cei vii şi despre cei morţi vrem să vorbim numai de bine sau nimic!!!

 

   Învăţătură de la Spiritul Sfânt pentru prima joi din noiembrie 2007

 Dragii mei! Acum vă atrag atenţia asupra importanţei rugăciunii, postului şi a faptelor bune.

Vă rog, faceţi-vă timp pentru rugăciune în fiecare zi şi prin ea veţi experimenta puterea lui Dumnezeu.

Aţi putut fi martorii puterii rugăciunii care vine din inimă şi este spusă împreună, în prima joi din octombrie, când în faţa ochilor voştri mortul a înviat.

Primii creştini se rugau împreună aşa încât Pământul s-a cutremurat sub ei. Deasemenea urmare a rugăciunii lor spusă împreună a fost şi faptul că Dumnezeu şi-a trimis îngerul la apostolul Petru în temniţă şi l-a eliberat. Puteţi elibera multe suflete din temniţa Purgatorului cu rugăciunile voastre!

Vă rog, fiecare zi a voastră să fie caracterizată şi de rugăciunea de pocăinţă, pentru că timpul care vă mai stă la dispoziţie este scurt şi nu ştiţi nici ziua, nici ora când Domnul va veni şi va cere socoteală despre viaţa voastră. Rugăciunea voastră este cu adevărat plăcută în faţa lui Dumnezeu numai dacă, după cererile voastre, spuneţi din inimă: Doamne nu voia mea să fie, ci a Ta!

Vă rog, dacă vă rugaţi pentru un bolnav şi nu se vindecă imediat, să nu vă revoltaţi. Gândiţi-vă că poate bolnavul ispăşeşte pentru propriile păcate sau pentru păcatele altora. Prin acceptarea şi oferirea suferinţei bolnavul se purifică, dobândeşte merite şi poate să-i ajute chiar şi pe alţii. Dacă vă rugaţi împreună pentru bolnavii voştri, aceştia se pot vindeca, dobândesc ajutor în boală sau se pregătesc pentru întâlnirea fericită cu Noi. Lăsaţi-L pe Dumnezeu să decidă ce este cel mai bine pentru bolnavii voştri!

Să nu uitaţi niciodată: cu rugăciune şi post chiar şi războaiele sau catastrofele naturale pot fi evitate.

Urmând exemplul lui Isus şi voi să înaintaţi doar în bine şi astfel puteţi elibera multe suflete din ghearele celui Rău.

Ispăşiţi cu: rugăciune, post şi fapte bune, ca să se atenueze pedeapsa, care urmează să vină asupra lumii!!! Ispăşiţi ca să se scurteze timpul purificării şi să vină cât mai repede pe Pământ ’Era Iubirii’.

Vă binecuvântez cu iubirea rugăciunii!!!”

 

Tema de casă pentru luna noiembrie:

 „SPIRITE SFINTE, DOAMNE, AJUTĂ-MĂ CA DUPĂ FIECARE CERERE SĂ SPUN: ’DOAMNE, NU VOIA MEA SĂ FIE, CI A TA’!

 

Privire în viitor – luna decembrie:

În decembrie îl vom preamări pe Isus cu cuvintele noastre care vin din inimă şi cu spiritualitatea care radiază pacea!

Sarcina noastră concretă va fi: în novenă (între 1 şi 9) şi după aceea Luni – Miercuri şi Vineri, până la Crăciun, renunţăm din iubire faţă de Isus la carne !!!

Atenţie!!! Începând din noiembrie: ora de începere a rugăciunilor de ispăşire făcute împreună pe muntele Sfintei Treimi în prima joi, vineri, sâmbătă şi duminică a lunii şi după aceea în fiecare joi şi duminică va fi ora 13!!!

(Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  Évei B. M.)

inf. 0040-260-670508

0040-768-712723