2007 - ANUL IUBIRII APROAPELUI -

 ”Binele sau răul pe care-l facem aproapelui nostru îl facem lui Isus!”

4 octombrie 2007

A 6-a primă joi în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură:  să medităm Psalmul 126 (125).

Motto-ul lunii:  „Cei ce seamănă cu lacrimi, cu bucurie vor secera!” (Psalmi 126/125 vers 5)

Intenţia comună de rugăciune: ne rugăm împreună ca prin preamărirea din inimă a Tatălui Ceresc să crească bucuria în cei care ispăşesc!

Sarcina noastră concretă: în novenă şi după aceea Luni – Miercuri – Vineri renunţăm din iubire faţă de Tatăl Ceresc să ne uităm la televizor. Astfel vom avea mai mult timp pentru Tatăl Ceresc, pentru  familia şi sufletul nostru!

 

   Învăţătură de la Spiritul Sfânt pentru prima joi din octombrie 2007

 Dragii mei! Vă rog ca începând de acum cel mai important lucru în vieţile voastre să fie pregătirea pentru întâlnirea fericită cu Isus! Să fiţi întotdeauna pregătiţi în suflet şi astfel să aşteptaţi întoarcerea lui Isus pe Pământ. În fiecare zi să fiţi conştienţi că oricât de frumoasă este viaţa voastră pământească, mai devreme sau mai târziu se va sfârşi.

Vă încurajez, încredeţi-vă în Dumnezeu. El promite celor care-i aparţin un viitor atât de frumos cum nu a mai fost de la începutul lumii!

Oare la ce vă puteţi aştepta înainte de întoarcerea lui Isus? Pe Pământ întunericul sufletesc va fi deplin! Cei care iubesc întunericul nu vor simţi acest lucru, doar fiii luminii! Când întunericul va fi deplin, Spiritul Sfânt se va revărsa şi va lumina în inimile tuturor oamenilor fără excepţie. Atunci cu toţii  veţi cunoaşte Sfânta Treime Un Singur Dumnezeu, Care-i va ajuta pe toţi cei care strigă spre El.

Ce trebuie să faceţi în timpul de har care vă stă la dispoziţie? Căiţi-vă pentru păcate azi, întoarceţi-vă încă de astăzi cu toată inima la Dumnezeu şi nu aşteptaţi până mâine!

În prezent sunteţi în acel timp de purificare când vi se pare că şi Dumnezeu v-a părăsit! Timpul de acum  este asemănător stării trupeşti a lui Isus coborât de pe Cruce până la Înviere. Atunci când Isus a murit şi

l-au coborât de pe Cruce, apostolii se întrebau ce va urma după aceea? Spre bucuria lor Isus a înviat în glorie.

Cei care-i aparţin lui Isus trebuie să treacă prin întunericul sufletesc cu încredere! Să fie încurajare pentru voi cuvintele Psalmistului: ’Cei ce seamănă cu lacrimi, cu bucurie vor secera!’ În aceste ultime timpuri în care sunteţi, gândiţi-vă în fiecare zi la Cuvintele lui Isus pe care le-a spus apostolilor săi şi vouă: ’fericit este acela care nu se va sminti întru Mine!’ (Matei 11, 6)

Să vedeţi cu ochii sufletului şi să credeţi: se apropie zorile şi în curând va veni dimineaţa!

Aduc dinainte la cunoştinţa fiilor întunericului: va fi vai de cei care în ciuda multelor Mele atenţionări vor rămâne în păcatele lor! Îi va aştepta multă suferinţă!

Fiii convertirii, care se întorc spre Dumnezeu pentru ajutor, se vor bucura pentru că în curând vor trăi Raiul pe Pământ!

Să primiţi în inimile voastre cuvintele apostolului Paul: ’Ce va semăna omul, aceea va şi secera! Cel ce seamănă în trupul său, din trup va secera stricăciune; iar cel ce seamănă în spirit, tot din spirit va secera viaţa cea veşnică!’ (Gal. 6, 8) Vă spun mai clar: Cel ce în prezent seamănă neghină (răul), va secera neghină! Cel ce în prezent seamănă grâu (doar binele), va secera grâu!!!

Vă binecuvântez cu spiritualitatea bucuriei!”

 

Tema de casă pentru luna octombrie:

„AJUTĂ-MA TATĂ CERESC, SĂ SEMĂN DOAR BINELE ÎN SUFLETUL MEU ŞI ÎN SUFLETUL ALTORA, CA SĂ POT SECERA NUMAI BINELE!

Privire în viitor – luna noiembrie:

În noiembrie vom preamări Spiritul Sfânt şi vom oferi aceasta pentru eliberarea sufletelor din Purgator.

Sarcina noastră concretă va fi: vom exersa postul limbii. Despre cei vii şi despre morţi vrem să vorbim doar de bine sau nimic!!!

Atenţie!!! Începând din noiembrie: ora de începere a rugăciunilor de ispăşire făcute împreună în prima joi, vineri, sâmbătă şi duminică, iar după aceea în fiecare joi şi duminică va fi ora 13 !!!

(Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  Évei B. M.)

inf. 0040-260-670508

0040-768-712723